diumenge, 23 d’octubre del 2011

Beneficis dels Kegels


Beneficis dels ejercicis de kegel en la dona:

Factors com l'embaràs, el part, l'edat, el sobrepès i la cirurgia abdominal, com una cesària, sovint són els responsables del debilitament dels músculs pèlvics. Això es pot avaluar a la consulta de fisioterapia, ja sigui mitjançant l'examen digital de la pressió vaginal o utilitzant un perineómetro Kegel. Els exercicis de Kegel són molt útils per recuperar la força muscular del pis pèlvic.

Els ejercicis en cas d’incontinència urinària

Les conseqüències del debilitament dels músculs del sòl pelvià poden incloure entre d’altres l’incontinència urinària o intestinal. Actualment l’entrenament muscular del sol pelvià es considera que és el tractament de primera elecció que mes pot ajudar l'enfortiment terapèutic d'aquests músculs. Una metaanàlisi d'assaigs controlats aleatoris de la Col.laboració Cochrane va concloure que "el EMSP [entrenament muscular del pis pèlvic] s'inclouran en la primera línia dels programes de tractament conservador per a les dones amb esforç, d'urgència o incontinència mixta, urinària ... L'efecte del tractament pot ser major en dones de mitjana edat (entre els 40 i 50 anys) amb incontinència urinària d'esforç només ...".

El prolapse pèlvic

Els exercicis són també d'ús freqüent per ajudar a prevenir el prolapse d'òrgans pèlvics. Una metaanàlisi d'assaigs controlats aleatoris de la Col.laboració Cochrane va concloure que "hi ha certa expectativa a partir d'un estudi de viabilitat que l'entrenament muscular del pis pèlvic, realitzat per un fisioterapeuta a dones simptomàtiques en un context ambulatori, pot reduir la severitat del prolapse".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada