divendres, 13 de gener del 2017

Abdomen ferm en 6 minuts diaris

Sovint ens pregunteu si per "baixar panxa" o "enfortir-la" podeu fer "abdominals" i aleshores us expliquem tota la teoria hipopressiva i el risc lesional tant pel sol pèlvic, columna i cervicalsPerò més enllà dels hipopressius que fem a classe, també insistim en el fet que les "planxes" clàssiques segueixen la filosofia dels exercicis del Hara, "Soft Pressure", exercicis de baixa pressió però alta eficàcia. 


Us hem elaborat una senzilla taula amb 8 variants. Si feu aquesta seqüència cada dia, dedicant a cada postura 30 segons (fent els dos laterals i el treball dinàmic de cames), us garantim que la tonificació del transvers abdominal millorarà. Són exercicis simples però que impliquen tot el cos, aptes per la majoria del públic. Si no teniu experiència, inicieu amb només 10 segons cada postura i aneu incrementant cada setmana. Només haureu de dedicar 6 minuts a la rutina diària.

Més endavant ja us explicarem com complementar-ho amb un petit treball d'estiraments i "crema greixos". Tot junt, seran 30 minuts altament eficaços.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada