dilluns, 24 d’octubre del 2011

Que hem de saber

Les boles xineses acostumen a estar formades per dues boles unides per un cordill. Cada bola esta buida i dins hi ha una segona bola massissa, que en moviment, produeix una vibració que es transmet a les parets de la bola que la conté i per efecte cadena també a les parets de la vagina i la musculatura que l'envolta. Aquesta vibració sobre la musculatura, el propi pes de les boles i l'esforç que s'ha de fer per que no caiguin, son els factors que beneficien el sòl pèlvic femení, que es muscula, estimula i estabilitza. 

Existeixen molts models de boles xineses i no totes són adequades per a qualsevol periné. La dona amb una disfunció de sòl pèlvic que vol utilitzar aquesta eina ha d'estar ben assessorada per tal de utilitzar les mes adequades segons les seves característiques. N'hi han de mes grans i de mes petites, ni han de diversos materials (plàstic, silicona,metàl·liques, vidre, ...), de diferent pes, diverses textures, ...
En certs casos en que el perinè esta molt debilitat, unes boles amb massa pes poden agreujar la situació en comptes de millorar-la.

Al començament també és important seguir una correcte rutina d'exercicis i ser molt progressiva. 
Davant qualsevol dubte el millor és consultar-ho amb la fisioterapeuta que t'estigui ajudant.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada